Menu Sluiten

Activiteiten 2023

Activiteiten MZV “De Boet”

De activiteitencommissie stelt elk jaar een programma samen met diverse activiteiten, rekening houdend met de ideeën of de belangstelling van de leden. Onderstaand het programma.
Als er geen datum is vermeld, nog als concept (under construction).
Als de datum is vermeld, dan is de planning van het evenement definitief.


Programma:

8 april
Instructeurszeildag.
Voorbereiding en test zeilboten t.b.v. praktijklessen cursus 2023.


Dinsdag 11 april
Aanvang wekelijkse clubzeilavond.
In principe iedere dinsdagavond de plas op vanaf uiterlijk 18:00 uur. Vooraf telefonisch of per email de deelname daaraan opgeven. Maximum bezetting: 22 leden, “vol is vol.”


Zaterdag of zondag half april (Under Construction)
Opening vaarseizoen.


Mei (Under Construction)
Aanmoedigingswedstrijden.
Hierbij ligt de nadruk op de kennismaking met wedstrijdzeilen. We bieden een gevarieerd programma met theorie over de wedstrijdbaan, de startprocedure en de belangrijkste wedstrijdregels. We bespreken het wisselen van de boten op het water en gaan dat in de praktijk beoefenen. Tot slot doen we 6 korte wedstrijden om de theorie in de praktijk te ervaren.


24 Juni
Diploma uitreiking geslaagde cursisten (dag der beloften).
In samenwerking met de opleidingscoördinator is een zeildag voor de geslaagden georganiseerd. Na afloop hiervan de diploma-uitreiking met een BBQ voor cursisten en instructeurs.


Vanaf dinsdag 16 augustus
Het clubkampioenschap.
Deze begint op dinsdagavond 15 augustus. Er is een dinsdag en een donderdag poule. Op die (3 of 4) avonden zeilen 6 teams tegen elkaar. De beste drie teams van de dinsdag poule zeilen tegen de beste drie teams van de donderdag, de finale. De finale vindt plaats op vrijdagmiddag 8 september en wordt afgesloten met een BBQ voor alle deelnemers.


Weekeinde 10 en 11 juni
Sloepzeilen Amstelmeer.
Onder voorbehoud dat de Marine Watersport Vereniging het organiseert. In dit weekeinde kunt u met andere leden van de Boet deelnemen aan sloepwedstrijden op het Amstelmeer. Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten.
Deze organisaties zijn in handen van onze “Zustervereniging”.


Zaterdag 30 september
Sluiting van het zeilseizoen. (Under Construction).
Als afsluiting van het zeilseizoen zeilen we met onze eigen boten. De invulling van deze dag zal nog nader bekend worden gemaakt. We sluiten circa 17:00 uur af op de jachthaven met een gezellige BBQ.