Menu Sluiten

Activiteiten 2021

Activiteiten MZV “De Boet”

De activiteitencommissie stelt elk jaar een programma samen voor haar leden met diverse evenementen, rekening houdend met ideeën of waar belangstelling van leden naar uitgaan. Zodra de planning en voorbereiding van een evenement definitief is worden ze hier gepubliceerd.


Bekendmaking programma zeilseizoen 2021

Onze activiteitencommissie heeft onderstaand programma uitgewerkt en zodra de Covid-19 maatregelen het toelaten wordt het programma vanaf die datum actief. Indien mogelijk worden “door Covid-19 geblokkeerde datums” de toekomst in geschoven.

Zaterdag 10 april
Instructeurszeildag, voorbereiding en test boten tbv praktijklessen cursus 2021.

Dinsdag 13 april
Aanvang clubzeilavonden, in principe iedere dinsdagavond. De plas op vanaf uiterlijk 18:00, vooraf tel. of per email opgeven tot “vol is vol” ) max. 6 x 3=18 leden.

Zaterdag 17 of 24 april
Opening vaarseizoen. Een dagje zeilen op de Kaag. Tussen de middag een lunch voor eigen rekening bij een van de bekende lunch locaties. Afsluiting met een borrel(hapje) en een BBQ. Voor het programma en inschrijving volgt een e-mail.

XX mei
Aanmoedigingswedstrijden, hierbij ligt de nadruk op kennismaken met wedstrijdzeilen en niet op competitie. We bieden een gevarieerd programma met theorie over de wedstrijdbaan, de startprocedure en de belangrijkste wedstrijdregels. We bespreken het wisselen van de boten op het water en gaan dat in de praktijk beoefenen. Tot slot doen we 6 korte wedstrijden om de theorie in de praktijk te ervaren.

Weekeinde 5 en 6 juni
Sloepzeilen Amstelmeer.
Verdedigen van de in 2019 gewonnen wisselbeker. Onder voorbehoud dat de MWV het organiseert. In dit weekeinde kunt u met andere leden van de Boet deelnemen aan sloepwedstrijden op het Amstelmeer. Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten. Details zullen nader bekend worden gemaakt.
Naast onze titel te moeten verdedigen op het Amstelmeer wordt sloepzeilen dit jaar hopelijk ook in het Marsdiep te Den Helder weer mogelijk.
Deze organisaties zijn in handen van onze “Zusterverenigingen”.

Zaterdag 26 juni
Diploma uitreiking geslaagde cursisten. In samenwerking met de opleidingscoördinator wordt indien mogelijk een zeildag voor de geslaagden georganiseerd. Na afloop hiervan de diplomauitreiking en een BBQ voor cursisten en instructeurs.

Dinsdag 17- / donderdag 19 augustus
Start Club Kampioenschappen MZV ‘De Boet” 2021. Normaal wordt er in 2 poules gevaren op dinsdag en donderdagavonden. De nr’s 1, 2 en 3 van iedere poule gaan door naar de finaledag die strijden voor de titel 2021.

Zaterdag 11 september (of later indien nodig).
De finaledag met afsluitend de prijsuitreiking met een BBQ waarvoor alle deelnemers van beide poules zijn uitgenodigd.

Zaterdag 25 september
Sluiting zeilseizoen Indien mogelijk rondleiding Oranje Sluizen en daarna naar SHIP infocentrum een dinerbuffet.