Menu Sluiten

Activiteiten 2022

Activiteiten MZV “De Boet”

De activiteitencommissie stelt elk jaar een programma samen voor haar leden met diverse activiteiten, rekening houdend met ideeën of waar belangstelling van leden naar uitgaan. Zodra de planning en voorbereiding van een evenement definitief is worden ze hier gepubliceerd.


Het Programma zeilseizoen 2022

Onze activiteitencommissie heeft onderstaand programma uitgewerkt.

Zaterdag 9 april
Instructeurszeildag, voorbereiding en test boten t.b.v. praktijklessen cursus 2022.

Dinsdag 12 april
Aanvang clubzeilavonden, in principe iedere dinsdagavond. De plas op vanaf uiterlijk 18:00, vooraf tel. of per email opgeven tot “vol is vol” ) maximaal 22 leden.

Zondag 24 april
Opening vaarseizoen. Een bezoek aan SHIP. Voor tussen de middag een lunch krijgt een lunchpakket mee. Afsluiting met een borrel(hapje) en een BBQ. Voor het programma en inschrijving volgt een e-mail.

Zaterdag 21 mei
Aanmoedigingswedstrijden, hierbij ligt de nadruk op kennismaken met wedstrijdzeilen en niet op competitie. We bieden een gevarieerd programma met theorie over de wedstrijdbaan, de startprocedure en de belangrijkste wedstrijdregels. We bespreken het wisselen van de boten op het water en gaan dat in de praktijk beoefenen. Tot slot doen we 6 korte wedstrijden om de theorie in de praktijk te ervaren.

Zaterdag 25 juni
Diploma uitreiking geslaagde cursisten. In samenwerking met de opleidingscoördinator is een zeildag voor de geslaagden georganiseerd. Na afloop hiervan de diploma-uitreiking met een BBQ voor cursisten en instructeurs.

Vanaf dinsdag 16 augustus
De Club Kampioenschappen beginnen dinsdagavond 16 augustus. Er is een dinsdag en een donderdag poule. Op die (3 of 4) avonden zeilen 6 teams tegen elkaar. De beste drie teams van de dinsdag poule zeilen tegen de beste drie teams van de donderdag, de finale. De finale vindt plaats op vrijdagmiddag 9 september en wordt afgesloten met een BBQ voor alle deelnemers.

Weekeinde 17 en 18 september
Sloepzeilen Amstelmeer.
Onder voorbehoud dat de Marine Watersport Vereniging het organiseert. In dit weekeinde kunt u met andere leden van de Boet deelnemen aan sloepwedstrijden op het Amstelmeer. Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten.
Deze organisaties zijn in handen van onze “Zustervereniging”.

Zaterdag 24 september
Sluiting van het zeilseizoen.
Als afsluiting van het zeilseizoen zeilen we met onze eigen boten. De invulling van deze dag zal nog nader bekend worden gemaakt. We sluiten circa 17:00 uur af op de jachthaven met een gezellige BBQ.