Menu Sluiten

Activiteiten 2020 tot nader order opgeschort ivm Corona maatregelen

Activiteiten MZV “De Boet”

De activiteitencommissie stelt elk jaar een programma samen voor haar leden met diverse evenementen, rekening houdend met ideeën of waar belangstelling van leden naar uitgaan. Zodra de planning en voorbereiding van een evenement definitief is worden ze hier gepubliceerd.


Bekendmaking programma zeilseizoen 2021

Zodra Covid-19 maatregelen het toelaat wordt aan een jaarprogramma 2021 gewerkt. Zodra gereed wordt het hier “gelinkt”.

Aandacht gaat uit naar:

Wedstrijdzeilen voor leden:
’n dag met theorie en praktijk op het water onder leiding van instructeurs en wedstrijdzeilers.
Aanmoedigingswedstrijden. Bij de aanmoedigingswedstrijden ligt de nadruk op kennismaken met wedstrijdzeilen en niet op competitie. We bieden een gevarieerd programma met theorie over de wedstrijdbaan, de startprocedure en de belangrijkste wedstrijdregels. We bespreken het wisselen van de boten op het water en gaan dat in de praktijk beoefenen. Tot slot doen we 6 korte wedstrijden om de theorie in de praktijk te ervaren.

Sloepzeilen:
In juni op het Amstelmeer.
In het weekeinde kunt u met andere leden van de Boet deelnemen aan sloepwedstrijden op het Amstelmeer. Het is mogelijk om ter plaatse te overnachten. Details zullen nader bekend worden gemaakt.
Naast onze titel te moeten verdedigen op het Amstelmeer wordt sloepzeilen dit jaar hopelijk ook in het Marsdiep te Den Helder weer mogelijk.
Deze organisaties zijn in handen van onze “Zusterverenigingen”.