Menu Sluiten

Nieuws

Clubavonden vanaf 8 juni gestart.

Alle zeilboten; 4 Valken en 2 Centaurs en de beide sloepen Boet’s men en Almera zijn operationeel voor de verhuur via de “zelfservice” á la vorig seizoen. Zie “reserveer een boot”.
Vanzelfsprekend met in acht neming van de Corona-regels van het RIVM en de watersportorganisaties die op dat moment van kracht zijn. Vanaf zaterdag 5 juni mag de 1,5m regel tijdens sporten/lessen verlaten worden dus:

De Clubavonden (dinsdagavonden) starten vanaf 8 juni.

Zolang er praktijklessen worden gegeven kunnen we met 3 zeilboten beginnen voor de clubavonden en hopenlijk zsm met alle 6.
Aanmelden voor de clubzeilavonden kan op de gebruikelijke wijze. Het aantal deelnemers per boot is 2 voor een Centaur en 3 voor een Valk. De indeling van de boten wordt door de Boet gemaakt. Het is niet nodig om zelf voor een zeilmaatje te zorgen. S.v.p. wel zelf handgel meenemen voor ontsmetting.
Verzamelen in de loods bij de Boet om 17.00 uur bij de Boet. In de caravan mogen niet meer dan 4 personen toegelaten worden. De avonden gaan door tot en met dinsdag 28 september a.s. De kosten a € 4,00 per persoon, dient u vooraf of ter plekke over te maken aan de penningmeester. (Rekening NL64 INGB 0008 4147 82). Tijdens het clubkampioenschap wordt in overleg een andere avond gekozen.
De bedoeling van de avonden is om in groepsverband te zeilen. Dat kan een toertochtje zijn of, als men dat onderling afspreekt, een klein wedstrijdje. Een indeling wordt voor vertrek door de Boet gemaakt. Alleen bij minder dan 2 deelnemers gaat de avond niet door.
Opgave : Persoonlijk of telefonisch via het mobiele nummer 06-4238 5310 bij de bemanning van de Boet die je naam dan noteert in
de agenda of per E-mail deboet@hotmail.com.
Voor deelname kun je dinsdags tot 17.00 uur bellen naar de bemanning

Tot spoedig op het water.