Menu Sluiten

Nieuws

Sluiting Zeilseizoen 2021

Datum sluitingsdag: Zaterdag 25 september 2021, (georganiseerd door de Activiteiten commissie)
Deze aankondiging/uitnodiging, georganiseerd door de Activiteiten Commissie, is op 7 september jl. aan alle leden per e-mail verstuurd.

Het zeilseizoen is als gevolg van de coronabeperkingen pas in juni van start gegaan. Een openingsdag houden was niet mogelijk. Met wat extra maatregelen kunnen wij dit jaar wel een sluitingsdag organiseren. Omdat het aantal plaatsen in de boot met de huidige regels beperkt is, nodigen wij dit jaar alleen leden uit.
Volgend jaar is het hopelijk weer mogelijk om partners en/of introducés uit te nodigen.

Het plan is om in de ochtend een gemeenschappelijke tocht te varen en ’s middags vrij te zeilen en sloep te varen. Het aantal plaatsen is 3 personen per Valk, 2 personen per Centaur en 4 personen in de Boet’s men (evt. 5 personen in de Almera). Totaal 20 plaatsen. De lunch houden wij op het eiland Koudenhoorn bij Warmond. Hiervoor worden lunchpakketten beschikbaar gesteld.
Als het op 25 september geen zeilweer is vanwege de wind, is er een alternatief beschikbaar in de vorm van een wandelroute in Leiden. De route is bekend als Singelroute en is ca. 6 km lang. Woensdag 22 september wordt besloten of er gezeild of gewandeld gaat worden.

De dagindeling is als volgt:
09:00 Ontvangst op de Boet met koffie, cake, briefing en uitreiking van de lunchpakketten.
10:00 Vertrek uit de jachthaven.
12:00 Aankomst op Koudenhoorn.
12:30 Lunch (lunchpakket).
13:30 Zeilen en sloepvaren op de Kagerplassen.
16:30 Aankomst jachthaven Jonkman.

Kosten : € 5,00 voor leden.
De mogelijkheid tot opgave is inmiddels gesloten.