Menu Sluiten

Verhuur

Verhuur van boten, sloepen en kano’s

Onze zeilboten, sloepen en kano’s zijn beschikbaar voor verhuur aan de leden van onze vereniging tijdens het zeilseizoen. Een boot reserveren kan d.m.v. het online reserveersysteem, indien dit niet lukt kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen met de bemanning op De Boet.

Op de tarievenpagina (klik) kunt u de verhuurbedragen voor de boten vinden.


Verhuur van zeilboten

Onze zeilboten worden aan onze leden verhuurd vanaf onze vaste locatie bij jachthaven Jonkman te Sassenheim. De zeilboten worden verhuurd per dag of per blok.

Het huren van een Polyvalk of Centaur kan voor een hele dag, van 10:00u tot zonsondergang. Ook kunnen de zeilboten gehuurd worden voor alleen de dag (10:00u tot 17.00u, blok 1) of voor de avond (17:00u tot zonsondergang, blok 2).

Voor al onze boten geldt dat ze 15 minuten eerder terug moeten zijn voor het schoonmaken en het eventueel wisselen.

verhuurvoorwaarden zeilboten 2020


Verhuur van sloepen  

Onze twee sloepen worden aan onze leden verhuurd vanaf onze vaste locatie bij jachthaven Jonkman te Sassenheim. De sloepen worden verhuurd per dag of per blok.

Voor het huren van de sloepen Boetsmen of Almera zijn de bloktijden als volgt:
10:00 tot 14.00 (blok 1)
14:00 – 18:00 (blok 2)
18:00 tot zonsondergang (blok 3)

Een sloep kan maximaal 3 dagen aaneengesloten (2 nachten) worden gehuurd. Voor al onze boten geldt dat ze 15 minuten eerder terug moeten zijn voor het schoonmaken en het eventueel wisselen.

Tarieven zie de tarievenpagina (klik).

Verhuurvoorwaarden sloep Boet’s men 2020

Verhuurvoorwaarden sloep Almera 2020


Verhuur van kano’s

Met de 4 kano’s van de Boet kun je een mooie tocht maken over de Kagerplassen of de Ringvaart. Kosten voor het huren van een kano voor een hele dag zijn ook terug te vinden op de tarievenpagina (klik). Voor kinderen tot en met 12 jaar betaalt u halve prijs. Kano’s kunnen alleen per hele dag verhuurd worden.

Pagina bekijken