Menu Sluiten

Nieuws

Inschrijving zeilcursus 2022 geopend!

De geïnteresseerden die zich in de loop van het seizoen 2021 bij de vereniging via email hebben gemeld, zijn inmiddels gemaild met de vraag of ze nog steeds geïnteresseerd zijn. In die mail staat dan ook meteen de inschrijflink om de gegevens achter te laten tbv de cursus.
Het idee is dat we weer als vanouds de theorielessen fysiek in dorpshuis de Kern in Weteringbrug houden op de dinsdagavonden, inclusief het theorie examen eind maart. En als de boten weer in het water liggen, de praktijklessen weer vanaf april of mei vanaf 1715u, vanaf jachthaven Jonkman in Sassenheim.

Zoals in het HHR staat, hebben overheidsmedewerkers voorrang bij inschrijving voor de 24 cursusplekken en plaatsing in de cursus is pas definitief na betaling van het cursusgeld én bevestiging van plaatsing in de cursus door de cursuscoördinator. Mocht het voorkomen dat externen al wél betaald hebben maar helaas niet geplaatst kunnen worden, dan krijgen zij hun cursusgeld retour overgemaakt. Meer info: https://www.deboetonline.nl/zeilcursus-de-boet/

Dit bericht gelezen en interesse om mee te doen in het voorjaar van 2022?
Neem dat contact op met de cursuscoördinator, cursus@deboetonline.nl