Menu Sluiten

Nieuws

Theoriecursus 2021 afgerond

Afgelopen dinsdagavond 30 maart was het dan eindelijk weer zo ver;

13 cursisten (12 plus 1 reserve) stonden digitaal te trappelen om het examen te gaan maken. Het examen bestond mede door de Corona maatregelen uit 2 losse digitale toetsen; 1 in socrative.com gebouwd theorie examen en 1 onderdelen examen, ook in socrative. Nakijken van de Multiple Choice was daarmee een spreekwoordelijk eitje; de website vertelde automatisch het aantal juist gegeven antwoorden. Daarbij had 1 cursist helaas nét te veel fout voor een voldoende.

Gelukkig bestaat er bij het onderdelen examen de mogelijkheid om bonus te scoren, voor elke 10 extra juist benoemde bootonderdelen bovenop de minimaal vereiste 35 juist benoemde. Helaas helaas, de cursist in kwestie kwam ook na handmatig nakijken niet verder dan 38. Daar moet dus een herexamen op volgen, op een later moment.

Van de overige cursisten valt op te merken dat een aantal maar  liefst 70 van de 70 gevraagde onderdelen correct hebben beantwoord. En met ook slechts een klein aantal fouten in de theorievragen, was de strijd om het vliegticket, al jaren de prijs voor het hoogste theorie cijfer (aangeboden door clublid Jaap Hagesteijn), ongekend spannend. Uiteindelijk ging cursist Margriet met de prijs aan de haal, door haar totaalcijfer van 9.7.

Gefeliciteerd met het resultaat allemaal en Margriet in het bijzonder. En ook met de ene herkansing gaat het heus goedkomen.
Nu nog de praktijk, dat is afwachten op wanneer het mag van de RIVM maatregelen. Wordt vervolgd..